Vogelbeurs

Vogelbeurs:

Tot nader order zijn alle vogelbeurs activiteiten van De Paradijsvogel stopgezet. Wij hebben deze maatregel genomen in het kader van de RIVM geldende regel met betrekking tot het Corona virus. Omdat ons publiek binnen het risico profiel past zullen wij terughoudend zijn met organiseren van de beurs.

Dit is een markt waarop diverse vogels te koop worden aangeboden, maar waar u ook terecht kan voor voer en kweekbenodigdheden bij de stand van Diervoeder Van der Aart.

Tijdens de vogelbeurs is de bar geopend voor iets te drinken of een versnapering. Het is een gezellige ochtend, waarbij men ervaringen uitwisselt over de vogels en u ook terecht kan met vragen bij ervaren kwekers.

Ook kunt u als particulier uw overtollige vogels en benodigdheden aanbieden. Zie ons reglement voor het aanbieden van vogels. Neemt u hiervoor contact op met onze secretaris

Activiteiten van v.v. De Paradijsvogel

Aanwezigheid van:

Van der Aart Diervoeder is maandelijks aanwezig op de vogelbeurs en tevens op de tentoonstelling met een grote stand met allerlei voer, supplementen, kooiaccessoires en kweekbenodigdheden. Kortom alles voor uw vogel!

Data:

Let op:

Door het Corona virus organiseren wij tijdelijk geen beurzen.

Tijd:

9.30 uur tot 12.00 uur

€ 1,00 per persoon

Kinderen t/m 12 jaar gratis

Hou mij op de hoogte:

Laat uw mailadres achter en wij houden u de hoogte

Vogelvereniging De Paradijsvogel

Clubgebouw: "Het Havenkwartier"