Vogelbeurs

Vogelbeurs:

In de maanden augustus tot en met mei houdt De Paradijsvogel een vogelbeurs op de 4e zaterdag van de maand.

Dit is een markt waarop diverse vogels te koop worden aangeboden, maar waar u ook terecht kan voor voer en kweekbenodigdheden bij de stand van Diervoeder Van der Aart.

Tijdens de vogelbeurs is de bar geopend voor iets te drinken of een versnapering. Het is een gezellige ochtend, waarbij men ervaringen uitwisselt over de vogels en u ook terecht kan met vragen bij ervaren kwekers.

Ook kunt u als particulier uw overtollige vogels en benodigdheden aanbieden. Zie ons reglement voor het aanbieden van vogels. Neemt u hiervoor contact op met onze secretaris

Activiteiten van v.v. De Paradijsvogel

Aanwezigheid van:

Van der Aart Diervoeder is maandelijks aanwezig op de vogelbeurs en tevens op de tentoonstelling met een grote stand met allerlei voer, supplementen, kooiaccessoires en kweekbenodigdheden. Kortom alles voor uw vogel!

Data:

25 mei 2019

24 augustus 2019

28 september 2019

19 oktober 2019 **

23 november 2019

28 december 2019

Let op:

* in de maanden juni en juli is er geen beurs

** De beurs is de 3e zaterdag in plaats van de 4e zaterdag

Tijd:

9.30 uur tot 12.00 uur