De Vogelshow

Vogelshow - Nationale Tentoonstelling

Wie zijn wij:

Elk jaar organiseert vogelvereniging De Paradijsvogel een vogelshow, ook wel de Nationale Tentoonstelling genaamd. Dit is voor de vereniging het hoogtepunt van het jaar. Onze leden werken hiernaar toe met hun hobby. Zij sturen hun mooiste vogels in, deze worden beoordeeld door deskundigen en vervolgens worden de vogels een aantal dagen tentoongesteld aan het publiek. U zult hier mooie en bijzondere vogels kunnen bewonderen.

Omdat het een nationale tentoonstelling is, mogen ook leden van andere verenigingen vogels inzenden. Tevens zijn de regioshows van diverse speciaalclubs uit Noord Holland ondergebracht in deze tentoonstelling, namelijk van de speciaalclubs: de Nederlandse Zebravinken Club (N.Z.C.), de Japanse Meeuwen Club & overige Lonchura's (J.M.C.) en de Parkieten Speciaal Club (P.S.C.).

Om een indruk te krijgen van onze tentoonstelling kunt u onderaan de pagina het filmpje bekijken van een van de afgelopen tentoonstellingen (Film 50 jarig bestaan).

De Vogelshow 2021

Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze Nationale Tentoonstelling. Deze wordt gehouden van 21 t/m 24 oktober 2021 (week 42)

Als bijlage vindt u het tentoonstellingsreglement met meer informatie over de tentoonstelling en een inschrijfformulier. U kunt het inschrijfformulier uitprinten en op papier invullen, dan kiest u de pdf-versie. Maar u kunt het ook op de computer invullen (de .doc of word versie), het bestand opslaan met uw naam en vervolgens naar ons terugsturen via de mail: ttsecretariaat@vvdeparadijsvogel.nl.

U kunt ook het formulier en het reglement ophalen bij onze beurs op 18 september 2021.

Mocht u problemen hebben bij het invullen van het formulier of vragen over de tentoonstelling, dan kunt u contact opnemen met Wim Lineman, ttsecretariaat@vvdeparadijsvogel.nl of via de telefoon op 06-28881709.

Het inschrijfformulier kunt u via de post opsturen naar het adres van het tentoonstellings secretariaat of via de e-mail naar ttsecretariaat@vvdeparadijsvogel.nl.

We hopen dat u mee doet aan onze tentoonstelling. Wij hebben er al veel zin in!

Met vriendelijke groet,

Marjolein de Boer-Buskens

Aangesloten bij
de Nederlandse Bond voor Vogelliefhebbers:

Kom ook op een andere manier in contact met vogelliefhebers, volg ons op facebook

Knop