De Vogelshow

Vogelshow - Nationale Tentoonstelling

Wie zijn wij:

Elk jaar organiseert vogelvereniging De Paradijsvogel een vogelshow, ook wel de Nationale Tentoonstelling genaamd. Dit is voor de vereniging het hoogtepunt van het jaar. Onze leden werken hiernaar toe met hun hobby. Zij sturen hun mooiste vogels in, deze worden beoordeeld door deskundigen en vervolgens worden de vogels een aantal dagen tentoongesteld aan het publiek. U zult hier mooie en bijzondere vogels kunnen bewonderen.

Omdat het een nationale tentoonstelling is, mogen ook leden van andere verenigingen vogels inzenden. Tevens zijn de regioshows van diverse speciaalclubs uit Noord Holland ondergebracht in deze tentoonstelling, namelijk van de speciaalclubs: de Nederlandse Zebravinken Club (N.Z.C.), de Japanse Meeuwen Club & overige Lonchura's (J.M.C.) en de Parkieten Speciaal Club (P.S.C.).

Om een indruk te krijgen van onze tentoonstelling kunt u onderaan de pagina het filmpje bekijken van een van de afgelopen tentoonstellingen (Film 50 jarig bestaan).

De Vogelshow 2021

Aangesloten bij
de Nederlandse Bond voor Vogelliefhebbers:

Kom ook op een andere manier in contact met vogelliefhebers, volg ons op facebook

Knop